Vi hjälper er med Sociala medier

Sociala medier så som Facebook, Twitter, LinkedIn m.m. är jättebra kanaler, kommunikationsverktyg och marknadsföringsplattformer för att få direkt respons från era kunder. Man kan helt enkelt se de sociala medierna som en digital filial av företaget, ännu ett ställe att möta kunder.

Vi hjälper er att komma igång med det sociala medie ni känner att ni vill satsa på, det är bara att kontakta oss så börjar vi jobba.

Facebook

Facebook är en av de mest använda sociala nättjänsten i hela världen i antalet aktiva användare per månad och är en jättebra plattform för att kommunicera och nå ut till sina kunder och samarbetspartners.

Twitter

Twitter binder samman företag med kunder i realtid — och företag använder Twitter för att snabbt dela information med folk som är intresserade av deras produkter och tjänster, samlar information om sin marknad och feedback i realtid, samt bygger relationer med kunder, partners och beslutsfattare.

LinkedIn

Ett professionellt nätverk där personer och företag knyts samman. Med hjälp av sitt kontaktnät kan man sedan hitta nya affärsmöjligheter.

YouTube

Alla kontoinnehavare, privatpersoner, amatörfilmare, företag, stiftelser och föreningar kan ladda upp material som man vill ska ses av en större publik. Detta gör att Youtube är en alldeles utmärkt plattform för att synas.